Звездата на Франция Пол Погба, който беше избран за играч на

...
Звездата на Франция Пол Погба, който беше избран за играч на
Коментари Харесай

Погба се прави на Роналдо - махна бутилка с бира Хайнекен по време на брифинг ВИДЕО

Звездата на Франция Пол Погба , който беше определен за състезател на мача при икономичния триумф над Германия посред Мюнхен, копира Кристиано Роналдо. Явно дългучът счете, че ще провокира интерес, какъвто и CR7.

По сходство на на португалската звезда, полузащитникът реалокира бутилка с бира преди брифинга си. Роналдо направи същото преди два дни, само че с Кока-Кола. Постъпката на петкратния притежател на Златната топка стана шлагер, само че донесе загуби в размер на над 4 милиарда $ на компанията кока-кола, тъй като акциите й се сринаха внезапно.

Интересно е дали и за Хайнекен в този момент ще има сходни последици, въпреки че сигурно известността на Погба и Роналдо няма по какъв начин да се съпоставя, а оттова и въздействието им е друго.

Иначе Пол Погба остана удовлетворен от триумфа в Мюнхен. " Отборът се показа доста добре. Без съотборниците ми, нямаше да играя толкоз добре. Победата е на колектива. Концентрирани сме върху своята работа. Трябва да затвърдим статута си на международен първенец ", съобщи той. В групата са още отборите на Португалия и Унгария.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР